Těsto: Bílka a žloutka oddělíme. Žloutka utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáme mléko, med, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Bílka vyšleháme na tuhý sníh a vařečkou ho přimícháme k žloutkové hmotě.
Připravené těsto navrstvíme do vyššího plechu, který jsme vystlali papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 10 - 15 minut. Těsto je velmi křehké, proto ho opatrně vyjmeme z plechu a necháme vychladnout.
Krém: Salko smícháme s medem a mlékem (1/2). Želatinu si připravíme podle návodu na obalu - ve vodě necháme nabobtnat a přidáme druhou polovinu mléka, následně ohřejeme a necháme želatinu rozpustit. Když máme želatinu rozpuštěnou, přidáme ji k salku a promícháme.
Zakysanou smetanu vymícháme s vanilkovým a moučkovým cukrem, postupně přidáváme salko a znovu vymícháme. Připraven krém odložíme do lednice a necháme vychladit.
Glazura: Kakao smícháme s mlékem a cukrem a pak tuto směs přivedeme do varu. Když hmota vře, přidáme máslo a spojíme. Bílou čokoládu rozpustíme nad párou. Vychladlé těsto rozkrojíme na 3 části a můžeme vrstvit: plát - nádivka - plát - nádivka - plát - glazura.