Zapečené filé s brokolicí a vajíčkem

Konečně něco jiného než kuřecí prsa nebo pečené kuře. Zkusila jsem zkombinovat pro mě velmi netradiční surovinu a to rybu a brokolici. Vyšel z toho vynikající oběd, na kterém jsme si velmi pochutnali.

Přidal:, 11.7.2019
Kategorie: Ryby a mořské plody
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Zapečené filé s brokolicí a vajíčkem

Suroviny

6 ksrybí file kostek
500 gbrokolice
200 geidam sýr
6 ksvajec
vegeta, tuk

Postup přípravy

  1. Filé zprudka osmažíme na pánvi nebo ve fritovacím hrnci, brokolici mírně povaříme a jemně nasekáme.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  2. Obojí pak vložíme do vymazané zapékací misky a posypeme nastrouhaným sýrem, zalijeme vejci rozkvedlanými s vegetou.
  3. Zapékáme, až je sýr nahoře zlatavý. Pekla jsem na 200 st. asi 25 min.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí