SUROVINY
Budeme potřebovat:
2 ksvětší kuřecí prsa
1 bal.gnochi
100 mlsmetany
200 mlkuřecího vývaru
1 hrststrouhané nivy
1 hrststrouhaného parmazánu
1 hrststrouhaného čedaru
cca 50 gsušené šunky
2 stroužkyčesneku
sušená rajčata v oleji
sůl a pepř
petrželka
- Nejprve si orestujeme maso, které nakrájíme na medailonky a okořeníme.
- Pak maso vyjmeme a do výpeku dáme na plátky nakrájený česnek, orestujeme a zalijeme vývarem.
- Přidáme sýry a necháme rozpustit. Nakonec přilijeme smetanu, krátce povaříme a vypneme.
- Gnochi uvaříme dle návodu.
- Připravíme si zapékací mísu, kterou vymažeme olejem. Na dno dáme gnochi, pak maso, nakrájené rajčata, natrhanou šunku a zalijeme omáčkou. Vše ještě dosolíme a opepříme. Posypeme posekanou petželkou.
- Nahoru dáme ještě gnochi a zapečeme. Pečeme při teplotě 180 stupňů pěkně do zlata. Dobrou chuť!
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zapečené gnochi s kuracím mäsom a tromi druhmi syra.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Zapiekane gnocchi z mięsem z kurczaka i trzema rodzajami sera.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Gnocchi-Hähnchen-Auflauf mit drei Käsesorten überbacken an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Háromsajtos-csirkés sült gnocchi.
KOMENTÁŘE K RECEPTU