Zapečené noky s rajčaty

Recept Zapečené noky s rajčaty

Přidal: , 13.5.2015

Kategorie: Zapečené, Gnocchi, Noky, Těstoviny, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nevíte co připravit k obědu? Zapečené noky jsou skvělá volba. Autor: siesta

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.5.2015

Kategorie: Zapečené, Gnocchi, Noky, Těstoviny, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 bal.bramborových noků
1/2 kgmletého masa
1 plechovkarajčat
1 ksvelká cibule
1 bal.mozzarela
bazalka
sůl
čerstvý pepř
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mleté maso a zprudka osmahneme, aby se zatáhlo. Osolíme, opepříme.
    Rajčata z plechovky si pokrájíme na menší kousky a vsypeme k masu, včetně vody, v které byly naloženy. Dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
  2. V hrnci si podle návodu uvaříme noky doměkka.
  3. V hlubším pekáčku si smícháme noky s masem. Poklademe mozzarelou, kterou jsme si nakrájeli na plátky, a posypeme sušenou nebo ještě lépe čerstvou bazalkou.
  4. Pečeme asi 25 minut ve vyhřáté troubě na 180 stupňů.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit