Zapečené Portobello žampiony s masovou náplní
Fantastické plněné houby. Portobelo žampiony jsou větší, vejde se tam hodně náplně, takže to je dobrota. Už jsem zkoušela plnit i obyčejné žampiony, ale nebyly tak dobré jako tyto. Autor. Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
5 ksPortobello žampionů
100 gplísňového sýry
2 kskuřecí prsa
1/2 menšíhopórku
1 ksčervená cibule
lžícečerstvé petrželky
100 gšunky
dle chutisůl
- Nožičky pokrájíme nadrobno a dáme je do mísy. K nim přidáme rozdrobený plísňový sýr, pokrájená kuřecí prsa, pórek, cibuli, šunku a petrželku. Lehce osolíme.
- Promícháme a touto směsí žampiony naplníme.
KOMENTÁŘE K RECEPTU