Zapečené řízky s rýží a omáčkou

Zapečené řízky s rýží a omáčkou. Autor: Berika

Přidal:, 20.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Recept Zapečené řízky s rýží a omáčkou

Suroviny

Nálev na maso:
3 dclvody
1 lžičkavegety
4 lžícekečupu
2 lžícehořčice
Suroviny na maso:
1,5 kgmasa
5 ksvajec
sůl, pepř
strouhanka
olej

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance.Tip: Velikonoční tlačenka se salámem a zeleninou
  2. Dáme ohřát olej. Maso obalíme ve vejci a prudce osmažíme.
  3. Připravené řízky vložíme na pekáč a podlijeme výpekem a nálevem. Dáme zapéct.Tip: Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP
  4. Pečeme cca hodinu na 200 st. Maso během pečení otočíme.
  5. Podáváme s rýží nebo bramborami.Tip: Sbírka 6 nejlepších receptů na velikonoční mazanec, ze které si určitě vyberete.