Zapečené řízky s rýží a omáčkou

Recept Zapečené řízky s rýží a omáčkou

Přidal: , 20.5.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Zapečené řízky s rýží a omáčkou. Autor: Berika

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.5.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Nálev na maso:

3 dclvody
1 lžičkavegety
4 lžícekečupu
2 lžícehořčice

Suroviny na maso:

1,5 kgmasa
5 ksvajec
sůl, pepř
strouhanka
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance.
  2. Dáme ohřát olej. Maso obalíme ve vejci a prudce osmažíme.
  3. Připravené řízky vložíme na pekáč a podlijeme výpekem a nálevem. Dáme zapéct.
  4. Pečeme cca hodinu na 200 st. Maso během pečení otočíme.
  5. Podáváme s rýží nebo bramborami.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit