Recept ze Slezské kuchyně. Skvělá příloha k masu nebo jen tak jako hlavní jídlo, které je chutné a ne příliš drahé. Já jsem si tam přidala ještě trošku červené papriky, je to chutnější, takto si brambory dělávám často se slaninou (bez zelí) a kdo mě rád zelí, je to výborně a dá se to jíst i samotné, tedy mně to tak chutná, jinak toto dělávala moje babička :-) Autor: Jaja
Recept ze Slezské kuchyně. Skvělá příloha k masu nebo jen tak jako hlavní jídlo, které je chutné a ne příliš drahé. Já jsem si tam přidala ještě trošku červené papriky, je to chutnější, takto si brambory dělávám často se slaninou (bez zelí) a kdo mě rád zelí, je to výborně a dá se to jíst i samotné, tedy mně to tak chutná, jinak toto dělávala moje babička :-) Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě