Zapečený BRAMBORÁK v troubě
No komu by se chtělo v tomto teple stát u sporáku a smažit bramboráčky. Tak jsem to udělala mnohem jednodušší. Vybrala jsem pekáč, vymastila ho pořádně olejem a navrstvila bramborové těsto. Šoupla jsem to do trouby a nechala zapéct. Velký bramborák byl na světě, k tomu už jen sklenici mléka a už jen hladových lidí :) Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
6 ksnastrouhaných brambor
2 stroužkyčesneku
2 lžícesmetany případně mléka
1 lžícihladké mouky
1 ksvejce
100 guzeniny dle chuti
dle chutisůl, pepř
- Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, prolisujeme česnek, přidáme hladkou mouku, rozmíchané vajíčko a nakrájenou uzeninu.
- Takto připravené těsto navrstvíme do olejem vymazaného pekáče a dáme péct.
- Pečeme při teplotě 200 stupňů cca půl hodinu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zapečené zemiakové placky v rúre.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Placki ziemniaczane zapiekane w piekarniku.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch KARTOFFELPUFFER-Auflauf aus dem Ofen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tepsis lapcsánka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU