Zapečený camembert v listovém těstě

Recept Zapečený camembert v listovém těstě

Přidal: , 23.2.2017

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Když jsem tento recept objevila na internetu, velmi mě oslovil. Po jeho vyzkoušení byl okamžitě zařazen na můj seznam stálých receptů. Dělala jsem ho už hodně krát a pokaždé jsme si super pochutnali. Nejen my, ale i naši hosté, pro které jsem tuto mňamku připravovala. Podle mého názoru se dobré věci mají šířit dál, aby se dostali do povědomí co nejširší veřejnosti, a tato věcička si to rozhodně zaslouží. Autor: Adkas

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.2.2017

Kategorie: Oběd

SUROVINY

listové těsto
kečup
camembert
šunka
brusinková omáčka
pórek
žloutek a mléko na potření
mandle na posypání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 3-4 mm. Já jsem měla 500 g, rozdělila jsem ho na 4 části - jeden plát o rozměru 18x25 cm. Prostředek každého obdélníku potřeme kečupem, přikryjeme dvěma tenkými plátky šunky, položíme kolečko sýra.
  2. Kolečko potřeme brusinkovou omáčkou a navrstvíme nakrájený pórek.
  3. Zabalíme, přitlačíme vidličkou a potřeme rozšlehaným žloutkem, do kterého přidali trochu mléka. Spoj ještě slepte mandlemi, aby se během pečení nerozešel.
  4. Pečeme na 200 stupních cca 25 minut přikryté pečícím papírem. Poslední 3-4 minuty stáhneme papír a necháme zapéct.
  5. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Můj blog: Adkas-tastyfood

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit