Zapečený květák

Recept Zapečený květák

Přidal: , 8.12.2017

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Oběd se dá připravit i bez masa. Někdy mám dny, kdy maso vůbec nemusím, raději si uvařím zeleninu, nebo ji smíchám a dám zapéct. I když se musím přiznat, do tohoto jídla jsem přidala i šunku, musela jsem ji spotřebovat protože se blížíl konec spotřeby, ale jindy ji tam nedávám. Takže klidně i bez šunky. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 8.12.2017

Kategorie: Oběd

SUROVINY

1 kskvěták
1 ksmalá konzerva hrášku
1 ksstřední mrkev
15 dkgšunky
10 dkgeidamu
5 dkgnivy
dle chutivegeta
2 ksvejce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Květák trošku ovaříme. Mrkev nastrouháme na jemno, šunku nakrájíme na kostičky, nivu nastrouháme na hrubo.
  2. V misce smícháme květák, mrkev, šunku, nivu, hrášek, vegetu a dáme ve vymazané zapékací misce péct.
  3. Ke konci zalijeme 2 vejci, a když se srazí, posypeme eidamem a necháme rozpustit.
  4. Podáváme s bramborem
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit