Zapečený lilek s ricottou a rajčatovým pyré

Přidal: Lacusin, 23.7.2015
Kategorie: Oběd, Část dne, Bezmasá jídla
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché jídlo - zapečený lilek s ricottou a rajčatovým pyré. Jídlo je vhodné i pro vegetariány, jen třeba samozřejmě vynechat prosciutto. Omáčka se mi vydařila na jedničku s hvězdičkou, určitě nevynechávejte hnědý cukr. Dodá omáčce tu správnou chuť a zase není ho až tak mnoho, aby vám věděl dělat výčitky. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 23.7.2015
Kategorie: Oběd, Část dne, Bezmasá jídla
SUROVINY
Budeme potřebovat:
2 kslilek
250 gtenké plátky prosciutto
250 gricotta
1/2 šálkuparmezán
pepř
sůl
olivový olej
oregano
Omáčka:
1 plechovka rajčatové pyré
3 cmrajčatová pasta
1 lžíceoregano
1/2 lžícehnědý cukr
1 stroužekčesnek
sůl
pepř
- Ricottu a parmezán smícháme v misce, přidáme koření podle chuti.
KOMENTÁŘE K RECEPTU