Zapečený lilek se šunkou a parmazánem - FITNESS recept

Zapečený lilek se šunkou a parmazánem - FITNESS recept

Přidal: , 29.4.2015

Kategorie: Zdravé recepty, Fitness, Oběd

FOTO OD VÁS
Zapečený lilek se šunkou a parmazánem - FITNESS recept
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Výborné, zdravé a hlavně jednoduché. Zvládnou i začátečníci v kuchyni. Bez šunky si to mohou připravit i vegetariáni.

FOTO OD VÁS
Zapečený lilek se šunkou a parmazánem - FITNESS recept
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 29.4.2015

Kategorie: Zdravé recepty, Fitness, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kslilek
1 ksrajče
2 kspaprika
1 ksvejce
4 plátkyschwardwaldská šunka
jarní cibulka
parmazán

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Lilek omyjeme a rozkrojíme na polovinu. Opatrně vydlabeme vnitřek a nakrájíme ho na malé kousky.
  2. Papriku, rajče, cibulku také nakrájíme na drobno. Přidáme vajíčko, vnitřek lilku a promícháme. Vnitřek lilku vyložíme šunkou a navrstvíme připravenou nádivku.
  3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů 30 minut. Těsně před koncem vrch posypeme strouhaným parmazánem a vložíme zpět do trouby. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit