Zapékaná kuřecí prsa s parmazánovou krustou

Přidal: NejLucka, 28.4.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Zapékaná kuřecí prsa s parmazánovou krustou. Chutná dobrota, plněná sýrem a šunkou. Mňam!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 28.4.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
4 plátkykuřecí prsa
4 plátkyšunka
4 plátkysýr
2 lžíceparmazán
sůl
pepř
oregano
strouhanka
česnek
paprika mletá
máslo
- Každý plátek masa nadkrojíme podélně na polovinu, abychom dostali kapsičku.
- Každou kapsičku naplníme šunkou a sýrem. Uzavřeme ji - můžeme si pomoci i párátkem. Osolíme, opepříme podle chuti.
- Do misky si prolisujeme česnek, přidáme parmazán, strouhanku a červenou mletou papriku. Dobře promícháme a přidáme 3 lžíce rozpuštěného másla. Kuřecí prsa obalíme v parmazánové směsi a uložíme je do formy na pečení. Když se nám parmazánová směs ještě zvýšila, navrstvíme ji na vrch masíčka.
- Pečeme při teplotě 200 stupňů cca 20 - 30 minut. Dobrou chuť!
Zdroj: Vk
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zapekané kuracie prsia s parmezánovou krustou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Zapiekane piersi z kurczaka z parmezanem.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hähnchenbrust mit Parmesankruste überbacken an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Sült csirkemell ropogós parmezános bundában.
KOMENTÁŘE K RECEPTU