Zapékané hranolky z celeru

Recept Zapékané hranolky z celeru

Přidal: , 4.3.2015

Kategorie: Fitness, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Výborné celerové hranolky. Koření můžete měnit podle vlastní chuti.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 4.3.2015

Kategorie: Fitness, Chuťovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

750 gceler
2 lžíceolivový olej
sůl
pepř
tymián
oregano
česnekový prášek
červená mletá paprika

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Sůl, pepř, tymián, oregano, česnekový prášek a mletou červenou papriku smícháme v misce.
  2. Celer oloupeme, umyjeme a nakrájíme na hranolky. Vložíme je do misky, přidáme olivový olej, směs koření a důkladně promícháme.
  3. Okořeněné celerové hranolky poklademe na plech, který jsme si vyložili papírem a pečeme při teplotě 230 stupňů do zlata.
  4. Podáváme s různými omáčkami nebo jako přílohu k masu. Dobrou chuť!

Zdroj: Nosalty

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit