Zapékané vajíčko v housce

Královské snídaně pro svou polovičku nebo pro děti. Autor: Adriana

Přidal:, 10.2.2016
Kategorie: Chuťovky
Recept Zapékané vajíčko v housce

Suroviny

housky
šunka
červená cibule
tavený sýr
vajíčka
sůl, pepř
paprika
pažitka
plátkový cuyr
máslo na vymazání

Postup přípravy

  1. Housky rozkrojíme, vydlabeme vnitřek a vložíme do zapékací misky, kterou jsme předem vymastili kouskem másla.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Housky vyložíme šunkou (pro vegetariána plátkovým sýrem), poklademe na menší kousky nakrájený tavený sýr, rozklepneme vajíčko a dáme zapéct do trouby na 10-15 minut (teplota 200 stupňů).
  3. Mírně osolíme, opepříme podle chuti, posypeme nakrájenou červenou cibulí, paprikou, pažitkou, petrželkou (podle toho co máte rádi).Tip: Jahodový džem bez chemie

Zdroj: Adkas-tastyfood