Zapékané vepřové řízky s omáčkou

Přidal: Emília Raganová, 26.6.2018
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Vánoce, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Dnes zapékané vepřové řízky s majonézou a tvrdým sýrem. Jako přílohu jsem zvolila rýži a samozřejmě na talíři nesměla chybět ani zeleninová obloha. Rajčata konečně ze zahrady, ne ty z obchodu, které nemají vůbec žádnou chuť. Už se těším i na papriku a okurky. Už je pomaličku začíná být vidět :) Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 26.6.2018
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Vánoce, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
SUROVINY
8 ksřízky z kare
2 ksvajíčka
mouka, sůl, koření, vegeta
dle potřebymajonéza
1 dloleje
2 dlvývaru
8 ksplátkového tvrdého sýra
1 sýrKarička v tubě
1 ČLprovensálské koření
- Řízky přikryjeme alobalem matnou stranou nahoru a necháme a necháme dusit 20 minut při 200 ° C.
- Mezitím si rozmícháme sýr se zakysanou smetanou nebo tatarkou a přidáme provensálské koření.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zapekané bravčové rezne s omáčkou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU