Jahodový krémeš jsem dělala poprvé a musím říct, že se hned povedl. Kombinuje lehký krém, křehké vrstvy těsta a sladké jahody, které mu dodávají svěžest a barvu. Ideální je na nedělní odpoledne, oslavu nebo jen tak, když máte chuť na něco sladkého. Autor: Nikuš Domankušová
Jahodový krémeš jsem dělala poprvé a musím říct, že se hned povedl. Kombinuje lehký krém, křehké vrstvy těsta a sladké jahody, které mu dodávají svěžest a barvu. Ideální je na nedělní odpoledne, oslavu nebo jen tak, když máte chuť na něco sladkého. Autor: Nikuš Domankušová
Nejlepší na tomto krémeši je to, že se dá připravit předem a chutná ještě lépe po odležení. Krém se krásně spojí s pláty těsta a jahody pustí svou vůni, která provoní celou kuchyni.
Před podáváním můžete krémeš posypat moučkovým cukrem. Chcete si upéct ještě nějakou klasiku? Vyzkoušejte například tyto punčové řezy.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě