Tyto plněné steaky jsem dělala nedávno k nedělnímu obědu. Celá rodina si výborně pochutnala a od té doby je pořád chtějí. Plánuji je proto udělat znovu, ale tentokrát trochu jinak. Recept se totiž dá upravit na desítky způsobů, takže vždy můžete uvařit něco nového.
Tyto plněné steaky jsem dělala nedávno k nedělnímu obědu. Celá rodina si výborně pochutnala a od té doby je pořád chtějí. Plánuji je proto udělat znovu, ale tentokrát trochu jinak. Recept se totiž dá upravit na desítky způsobů, takže vždy můžete uvařit něco nového.
To, jaké maso použijete na steaky, záleží čistě na vašich preferencích. Já mám nejraději vepřové maso, které je šťavnaté a chutné, ale když ho nemám doma, skvěle poslouží i kuřecí. Obměnit se následně dá i samotná náplň. Klidně ji můžete rozšířit o různé další ingredience podle chuti.
Hotové rolky můžeme servírovat s různými přílohami. Skvěle se k nim hodí vařené i pečené brambory nebo rýže. A nezapomínejte ani na salát z čerstvé zeleniny, který maso perfektně doplní a zaručí ten nejlepší chuťový zážitek.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě