Zaručeně nejlepší fánky ze zakysané smetany

Přidal: Jaja79, 12.2.2020
Kategorie: Sváteční pečení, Dezerty, Moučníky, Oběd, Velikonoce, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
S těstem se pracuje luxusně. Vůbec se nelepí a fánky jsou krásné nadýchané. Pokud chcete fánky hrubší, neválejte těsto příliš tence. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Jaja79, 12.2.2020
Kategorie: Sváteční pečení, Dezerty, Moučníky, Oběd, Velikonoce, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
300 ghladká mouka
70 gmáslo
2 PLmoučkový cukr
2 ksžloutky
6 PLzakysaná smetana
2 PLrum
špetkasůl
- Smažíme v dostatečném množství oleje dozlatova a na talíři je poprášíme moučkovým cukrem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU