Hrušky si můžete vychutnat na spoustu různých způsobů. Výborné jsou nejen do dezertů, ale i na přípravu džemů nebo kompotů. Pokud byste je chtěli zavařovat, kromě klasického nálevu je můžete naložit i do sirupu.
Hrušky si můžete vychutnat na spoustu různých způsobů. Výborné jsou nejen do dezertů, ale i na přípravu džemů nebo kompotů. Pokud byste je chtěli zavařovat, kromě klasického nálevu je můžete naložit i do sirupu.
Sirup dodá hruškám příjemnou chuť, díky které budou nejen skvělou přílohou k obědu, ale i sladkým dezertem. Na přípravu kompotu budete kromě samotného ovoce potřebovat i koření, které se postará o mírnou pikantnost.
Vychladlý kompot uskladníme na tmavém a chladném místě, ideálně ve sklepě nebo ve spíži. Podávat ho můžeme k různým jídlům, například k masu, rizotu nebo bramborám.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě