SUROVINY
1 kghladké mouky
10 gsušeného droždí
1 lžícesoli
0,5 lteplé vody
olej na smažení
česnek na potření
- Olej si dáme na pánev a necháme ho řádně nahřát, oleje by mělo být tolik aby langoš plaval.
- Těsto neválečkovat! Langoše uchopíme do ruky a několikrát natáhneme do tvaru kruhu.
- Do poháru si dáme 0,5 dl převařené vody do toho protlačíme česnek.
Můj blog: Recepty akeber
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Žobrácke langoše.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Langosze żebraków.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Bettlerlangos an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide „Szegény” lángos.
KOMENTÁŘE K RECEPTU