Nebíčko v puse. Ten, kdo miluje mák, si určitě přijde na své. Dokonce krásně vypadá, protože se vrstvy uvnitř střídají. Tento cheesecake neobsahuje klasický sušenkový základ, ale těsto z másla, které je po upečení krásně jemné a šťavnaté díky "šťávě", která se během pečení uvolní z tvarohové náplně. Mák jsem použila nemletý, máme rádi, když to pod zuby jemně křupe. Autor: Karambola
Nebíčko v puse. Ten, kdo miluje mák, si určitě přijde na své. Dokonce krásně vypadá, protože se vrstvy uvnitř střídají. Tento cheesecake neobsahuje klasický sušenkový základ, ale těsto z másla, které je po upečení krásně jemné a šťavnaté díky "šťávě", která se během pečení uvolní z tvarohové náplně. Mák jsem použila nemletý, máme rádi, když to pod zuby jemně křupe. Autor: Karambola
Zajímavý a tak dobrý. Přesně takto bych mohla popsat zebrovaný cheesecake, který se po upečení okamžitě snědl. Velký úspěch měl nejen krém z tvarohu a mascarpone, ale i jemné máslové těsto.
Po úplném vychladnutí (nejlépe, když chladne celou noc v lednici) cheesecake nakrájejte na řezy, ozdobte podle vlastní fantazie a podávejte. Máte chuť na cheesecake, ale nechce se vám péct? Vyzkoušejte recept na tento nepečený s jahodami, který zmizí do 10 minut.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě