Zeleninová pomazánka
Někdy dávno, ještě když jsem byla malá jsem si na chlebíček natírala zeleninovou pomazánku, která se ještě dala koupit v obchodě v malém kelímku. Dnes jsem ji už v žádném obchodě nenašla, ale nevadí. Udělala jsem si domácí a ještě lepší. Bez žádných konzervantů, které se sice kdysi do jídel nedávali v tak velkém množství jako nyní, ale co víme. Možná i v té mrkvi nebo v okurce jsou nějaké nezdravé látky. Ale pokud bychom se i tomu vyvarovali, pak bychom nejedli nic, přece ze vzduchu se žít nedá. Určitě si udělejte tuto zeleninovou pomazánku a na chlebu ní nešetříte, natřete to pořádně nahrubo. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
2 ksmrkve
čtvrtceleru
2 kskyselé okurky
2 ksvejce
10 dkgměkkého salámu
10-20 dkgmajolky
1 lžičkakremžské hořčice
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zeleninová pomazánka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU