Zeleninová tortilla

Zdravě, rychle a chutně - to je heslo na mé poslední dny. Samozřejmě zelenina ze zahrady, chuťově to je neskutečná dobrota. Pro srovnání rajčata z obchodu a rajčata ze zahrady to je úplně jiný šálek kávy. Tentokrát bez kuřecího masíčka, ale i tak chutnalo. Autor: Lucka

Přidal:, 21.7.2018
Kategorie: 15 minutovky, Zdravé recepty
Čas přípravy:
Čas vaření:
Zeleninová tortilla

Suroviny

4 kscherry rajčata
hrstnakrájeného okurku
1 ksvejce na tvrdo
2 plátkysýru Eidam
3 plátkysýru Camembert
2 lžičkykremžské hořčice
kukuřice
vícezrnná tortilla

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si zeleninu na malé kostičky. Na placce vytvoříme prostřední pruh z plátků Eidamu. Potřeme ho hořčicí.
  2. Poklademe zeleninou, posypeme kukuřicí, protlačíme přes mřížku vejce, přidáme Camembert nakrájený na kostičky a zabalíme. (Dolní a horní část přehneme směrem ke středu a zleva zamotáme)
  3. Dáme na suchou pánev a mírně osmažíme z obou stran.