Zelné listy plněné mletým masem TROCHU JINAK
Zelné listy plněné mletým masem TROCHU JINAK. V bábovkové formě a zapečené v troubě.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
700 gmleté maso
125 gnasekaná slanina
100 grýže
100 mlvlažná voda
1 lžíceolej
2 bal.rajčatový protlak
tuk na vymazání formy
1 lžícerajčatový protlak
30 mlvoda
hlávka zelí
pepř, sůl
- Hlávku zelí dáme vařit do osolené vody ve velkém hrnci. Košťál vyřízneme, aby se lépe oddělovaly jednotlivé listy.
- Necháme vychladnout a překrojíme je na polovinu.
Zdroj: Receptiizmojebiljeznice
KOMENTÁŘE K RECEPTU