Zelnice s klobásou podle Lacusin
Zelnice s klobásou. My ji podáváme s čerstvým křupavým chlebem. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
0,5 kgkysaného bílého zelí
0,5 kgbrambor
1 kscibule
2 lžícehladké mouky
2 ksklobásy
mletá sladká paprika
sůl, cukr, pepř dle chuti
- Zvlášť si uvaříme zelí a zvlášť brambory, které osolíme.
- Na lžíci sádla si osmahneme cibulku, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji studenou vodou, přivedeme k varu a 10 minut povaříme. Pak přidáme vařené zelí i brambory.
- Ochutíme sladkou paprikou, solí, cukrem, pepřem dle chuti.
- Klobásu nakrájíme na kolečka či kostičky, osmahneme nasucho na pánvi a přidáme do polévky. Můžeme přiostřit špetkou chili.
- Podáváme s čerstvým chlebem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kapustnica s klobásou podľa Lacusin.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Sauerkrautsuppe mit Wurst an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kolbászos káposztaleves Lacusin módra.
KOMENTÁŘE K RECEPTU