Odpalovaná těsta se příliš neliší, většinou jen jiným poměrem surovin a množstvím výsledného těsta. Někdo z důvodu úspornosti nahrazuje jedno vejce špetkou prášku do pečiva, ale není to úplně dobrý nápad, takové pečivo je méně křehké. Tento krém je opravdu hustý, nedělá hrudky a lze jej i zmrazit, což u krémů s bramborovým škrobem nelze, protože po rozmražení zřídnou. Používá se samotný nebo jako základ dalších krémů - lze jej s úspěchem nastavit vyšlehaným změklým máslem, ušlehanou šlehačkou a podobně. Pak je velmi vhodný po pohárů, na dorty atd. Musí se ale rychleji zkonzumovat, čehož se nebojím.
Odpalovaná těsta se příliš neliší, většinou jen jiným poměrem surovin a množstvím výsledného těsta. Někdo z důvodu úspornosti nahrazuje jedno vejce špetkou prášku do pečiva, ale není to úplně dobrý nápad, takové pečivo je méně křehké. Tento krém je opravdu hustý, nedělá hrudky a lze jej i zmrazit, což u krémů s bramborovým škrobem nelze, protože po rozmražení zřídnou. Používá se samotný nebo jako základ dalších krémů - lze jej s úspěchem nastavit vyšlehaným změklým máslem, ušlehanou šlehačkou a podobně. Pak je velmi vhodný po pohárů, na dorty atd. Musí se ale rychleji zkonzumovat, čehož se nebojím.
Můj blog: Mlsoty
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě