ZMUCHLANCI s jablkem a skořicí

Recept ZMUCHLANCI s jablkem a skořicí

Přidal: , 31.10.2015

Kategorie: Dezerty, Moučníky, 15 minutovky, Chuťovky, Podle ovoce, Jablka

FOTO OD VÁS
Recept ZMUCHLANCI s jablkem a skořicí
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

ZMUCHLANCI. Autor: Tericookie

FOTO OD VÁS
Recept ZMUCHLANCI s jablkem a skořicí
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 31.10.2015

Kategorie: Dezerty, Moučníky, 15 minutovky, Chuťovky, Podle ovoce, Jablka

SUROVINY

Na zmuchlance je potřeba:

listové těsto
jablka
skořicový cukr
moučkový cukr na posypání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Jablka zbavíme šlupky a jádřinců a nakrajíme na čtvrtky.
  2. Listové těsto rozvalíme a nakrájíme na čtverečky, do nichž posadíme vždy čtvrtku jablka. Listové těsto zabalíme a dáme na plech vystlaný pečicím papírem.
  3. Potřeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme skořicovým cukrem a pečeme dozlatova při teplotě 200°C.
  4. Nakonec pocukrujeme moučkovým cukrem a nejlépe ještě teplé podáváme. DOBROU CHUŤ

* TIP.: Místo jablek lze použít například marmeládu/nutellu, ale pozor, aby to nevytelko. :-)

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit