Dnes jsem pekla vanilkové rohlíčky, které jsem balila do celofánu pro kolegyně v práci. Byl to pro ně milý dárek k blížícím se Vánocům. Já rohlíčky tradičně peču z másla, ale můžete zvolit i rostlinný tuk, případně jejich kombinaci. Spotřebovávala jsem lískové ořechy, ale pekla jsem už i z klasických vlašských, dokonce i z pekanových ořechů či mandlí. Chuťově byly všechny vynikající. Vyzkoušejte si také upéct tyto oříškovo-vanilkové rohlíčky. Autor: Mineralka
Dnes jsem pekla vanilkové rohlíčky, které jsem balila do celofánu pro kolegyně v práci. Byl to pro ně milý dárek k blížícím se Vánocům. Já rohlíčky tradičně peču z másla, ale můžete zvolit i rostlinný tuk, případně jejich kombinaci. Spotřebovávala jsem lískové ořechy, ale pekla jsem už i z klasických vlašských, dokonce i z pekanových ořechů či mandlí. Chuťově byly všechny vynikající. Vyzkoušejte si také upéct tyto oříškovo-vanilkové rohlíčky. Autor: Mineralka
Vanilkové rohlíčky jsou cukrovím, které u nás na Vánoce nesmí chybět. Výborně chutnají, jsou jemné, křehké a vydrží velmi dlouho. Díky tomu, že mají hezký vzhled, je klidně můžete darovat blízkým nebo jimi ozdobit slavnostně prostřený stůl.
Pokud chcete vanilkové rohlíčky někomu darovat a bojíte se, že cukr udělá nepořádek, neobalujte je. Výborné jsou i bez cukru. Případně jejich konce namočte do čokolády, kterou rozpustíte s trochou tuku. Ta podpoří jejich chuť a potěší každého milovníka sladkého.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě