Jednoznačně skvělá volba na nedělní oběd. Je sice pondělí, ale tak pochlubím se i vám s mým nedělním obědem. Hovězí maso prošpikované špekem, k tomu znojemská omáčka (miluji chuť kyselých okurek v omáčce) a jako příloha klasický kynutý knedlík. Dělám docela často, doma nám to chutná is jinými přílohami, například s klasickou bramborovou kaší nebo karlovarským knedlíčkem.
Jednoznačně skvělá volba na nedělní oběd. Je sice pondělí, ale tak pochlubím se i vám s mým nedělním obědem. Hovězí maso prošpikované špekem, k tomu znojemská omáčka (miluji chuť kyselých okurek v omáčce) a jako příloha klasický kynutý knedlík. Dělám docela často, doma nám to chutná is jinými přílohami, například s klasickou bramborovou kaší nebo karlovarským knedlíčkem.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě