Jak uvařit vajíčko bez skořápky natvrdo?

Recept Jak uvařit vajíčko bez skořápky natvrdo?

Přidal: , 13.8.2015

Kategorie: Chuťovky, Tipy a triky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající a hlavně na talíři to vypadá skvěle! Bez žádného čištění. Určitě ne jednoho z vás rozčílí čištění vajíčka natvrdo, když skořápka nejde snadno dolů, proto vyzkoušejte tento způsob přípravy.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.8.2015

Kategorie: Chuťovky, Tipy a triky

  1. Na přípravu vajíčka budete potřebovat potravinářskou fólii, ze které si nastříháte menší čtverce o velikosti 15 x 15 cm.
  2. Každý kousek fólie potřeme rostlinný nebo olivovým olejem a fólii vložíte do sklenice nebo menší misky. Rozbijeme vajíčko, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme bylinky nebo jiné suroviny.
  3. Kraje fólie stáhneme k sobě, uvážeme provázkem nebo šňůrkou a vložíme do vroucí vody na 5-7 minut (podle toho, jak tvrdé chcete žloutek).

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit