Slavnostní tvarohové řezy - FOTOPOSTUP
Přidáno: 16.1.2018
Už déle jsem se zabývala tímto způsobem ukládání dětských piškotů. Viděla jsem ho na více stránkách. Když jsem ho uviděla v podání uživatele maxinka už jsem jen o tom uvažovala, jestli to zvládnu i já. Jsem ráda, že se mi zákusek podařil a s radostí se chci i s vámi podělit o tento luxusní recept. Krém je ze zlatého klasu, pokud však zlatý klas nesežene, použijte klasický vanilkový pudink, ale v tom případě uberte trochu mléka, abyste měli hustší krém. Autor: Izabela
ZOBRAZIT RECEPT
Hovězí masíčko na víně s houbami - FOTORECEPT
Přidáno: 7.12.2017
Hovězí maso je u nás oblíbené už i proto, že ho kupuji z farmy a je vždy čerstvé a zdravé. Dnes jsem masíčko udělala na houbách. K tomu domácí beraní rohy a kopeček rýže. Samozřejmě se k tomuto jídlu hodí i bramborová kaše nebo knedlík, zkuste ať už s mou oblíbenou přílohou, rýží nebo s ostatními zmíněnými. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Rakouský Linzer - FOTOPOSTUP
Přidáno: 6.12.2017
Na tyto linecké kytičky je zde receptů jistě hodne. Přidám i ten svůj, možná zaujme a možná ani ne. Do těsta přidávám vařené žloutky, je to vlastně recept z Rakouska, proto mě i název rakouský linzer. Lepila jsem marmeládou a posypala mletým vanilkovým cukrem. Autor: Izabela
ZOBRAZIT RECEPT
Krutí stehno v sudovém zelí na růžovém víně - FOTOPOSTUP
Přidáno: 4.12.2017
Dnes jsem opět přinesla recept na mé oblíbené jídlo. Nyní je to vykostěné stehno, které jsem udělala na sudovém zelí a růžovém víně. Je to velmi chutné. Jak ráda peču, tak ráda i vařím. Masíčko mám ráda hlavně kuřecí a krůtí, s tím se ráda vyhraju a ráda vymýšlím nové recepty. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Amadina - cappuccino řezy FOTOPOSTUP
Přidáno: 27.11.2017
Tento recept jsem dostala mailem od přítelkyně z Rumunska. Nepodařilo se mi udělat stejný, ale chutí je vynikající, protože poprvé jsem zkusila svůj krém z cappuccina a je skutečně vhodný k vyzkoušení. Opět jsem míchala máslo s medem, což udělá zákusek lehčím. Vždy když dostanu recept, snažím se něco na něm vylepšit a tento zákusek je toho příkladem. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Ladislav řezy - FOTOPOSTUP
Přidáno: 16.11.2017
Dnes přináším jeden trošku složitější a pracnější zákusek, ale je chuťově vynikající. Zajímavý je krém, protože se pudink vaří v černé kávě a máslo jsem utřené s medem. Také je zajímavá i poleva, která má krásnou barvu, jako karamel, ale je to vymíchání moučkový cukr s uvařenou černou kávou. Pokud máte rádi kávové zákusky, je čas vyzkoušet tento. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Banánové řezy s pařížskou čokoládou a povidly (fotorecept)
Přidáno: 6.11.2017
Dnes přináším pro vás velmi chutné banánové řezy s pařížskou čokoládou no a korpus jsem natírala domácí povidly. Domácí, chutná u nás se jmenuje drienková. Určitě vyzkoušejte, protože šlehačka, čokoláda, banány, to je nejlepší kombinace při sladkých dezertech. Je sice finančně náročnější, ale stojí za vyzkoušení. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Makovo tvarohové řezy s rajčatovým džemem (fotorecept)
Přidáno: 31.10.2017
Dnes vám přináším recept na výborné makovo tvarohové řezy. Použila jsem na potírání korpusů vlastní rajčatový džem, který si zvyknu vařit každý rok. Letos jsem džem dělala znovu, protože jsme měli zahradu plnou rajčat. Miluji rajčata, ať už na sladký nebo slaný způsob nebo jen tak k mozzarelle. Zasytí a jsou opravdu zdravé a ty domácí jsou zcela že delikátní. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Krůtí prsa s liškami na smetaně - FOTOPOSTUP
Přidáno: 30.10.2017
Krůtí prsa na smetaně a jako příloha těstoviny penne. Nic jiného se ani k smetanové omáčce nehodí, pouze těstoviny, případně ještě domácí knedlík, ale já se spíše přikláním k těstovinám. U nás jsou velmi oblíbená kuřátka. Dnes jsem je udělala s krůtím masíčkem na smetaně. Jídlo v této kombinaci je velmi chutné. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Plněná vepřová játra /fotorecept/
Přidáno: 17.10.2017
Pokud vám zvýšila rýže z předešlého dne a nemáte na ni chuť, zkuste ji zužitkovat do dalšího hlavního jídla. Mně když zůstane rýže, zužitkuji ji právě do tohoto jídla, tak se nechte inspirovat. Plněná játra chutnají skvěle a vypadají ještě lépe. No řekněme si pravdu, málokdo má rád vnitřnosti, ale toto opravdu stojí za vyzkoušení. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Karamelové řezy s piškoty (fotorecept)
Přidáno: 16.10.2017
Dnes přidávám recept na vynikající karamelové řezy. Den předem jsem si připravila karamelový krém. Tak, pokud máte chuť na něco karamelové, sladké, chutné a nenáročné na přípravu, myslete na to den předem, abyste si vědeli připravit ten nejlepší karamelový krém, jaký znám. Nechte se inspirovat. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Likérové řezy (fotorecept)
Přidáno: 10.10.2017
Likérové řezy jsem zatím ještě nepekla a tak jsem si vymyslela sama takový recept. Toto jsou skutečně vynikající řezy. Na oslavy nebo jen tak pro návštěvu, aby si pochutnala na skvělém dezertu. Dělala jsem je už mnohokrát a vždy sklidily velký úspěch. S receptem bych se chtěla podělit s vámi, tak ať se líbí, vyzkoušejte. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Jablečný koláček s domácími povidly
Přidáno: 26.9.2017
Ještě minulého roku jsem dělala domácí povidla z bobulí hroznů. Byl opravdu vynikající, jen jsem nějak pozapomněla na recept, tak vám ho teď nevím říct. Když budu u kamarádky, od které recept mám, vyžádam si ho a poskytnu ho i vám. Samozřejmě můžete použít i jinou příchuť povidel. Jednoduchý koláček ke kávičce nebo k šálku čaje. Autor: Izabela
ZOBRAZIT RECEPT
Domácí povidlové řezy s čoko polevou
Přidáno: 18.9.2017
Tyto řezy jsou vzpomínka na mou maminku, která nám je pekla když jsme byli děti. Pomerančový džem jsem měla domácí, dělávám ho ještě v zimě, kdy je pomerančů v obchodě požehnaně a nestojí tolik peněz co v létě. A přiznám se, ráda zavařuji v zimě, v kuchyni není tak horko jako v létě a víte si přitom pořádně odpočinout když venku mrzne. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Vepřové medailonky v ořechové krustě s kuskusem
Přidáno: 15.9.2017
Někdy jsem nevěřila, že budu vařit bez soli. Ani zrnko soli jsem nepoužila do tohoto jídla a bylo tak fantastické. Ne proto, že jsem ji neměla doma, ale spíše proto, vyzkoušet opravdu něco nového a něco, co každý na internetu chválí. Vždy se říká, že sůl je nad zlato. Platí to i nyní, přestože jsem ji v tomto receptu odignorovala. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Čokoládové řezy s pařížskou šlehačkou
Přidáno: 10.9.2017
Můj vlastní recept na nejlepší šlehačkové řezy, které si zamilujete. Je tam sice hodně smetany, která není nejlevnější, ale řekněme si pravdu, do dobrého koláče je třeba investovat. Ačkoli tyto řezy nedělám často (zvyknu je připravovat pouze na velké svátky), připravuji je velmi ráda. Nechte se inspirovat. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Čokoládově tvarohové dortíky se šlehačkou
Přidáno: 9.9.2017
Lahodná kolečka, která máte připravené za pár minut. Samozřejmě nepočítám do toho dobu pečení. Šlehačkový krém je lahodný, jemný a vůbec ne těžký jako ostatní máslové krémy, které během teplých dní v létě nevydrží venku na stole ani 10 minut. Miluji takové koláčky, se kterými se dá pořádně vyhrát. Zdobila jsem šlehačkou a čokoládou. Určitě vyzkoušejte, vřele doporučuji. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT
Opilé krůtí játra s bramborovými pusinkami
Přidáno: 9.9.2017
Pokud máte rádi vnitřnosti, zkuste připravit i krůtí játra na červeném víně. Nedávno jsem toto jídlo ze srandy nazvala opilá játra a u nás doma se tento název uchytil. Pokud máme chuť na toto jídlo, řeknu jen, že jdu připravit opilé krůtí játra a každý ví, že se chystá luxusní dobrota s bramborovými pusinkami. Pokud se vám nechce připravovat tuto o trošku složitější přílohu, uvařte pouze klasickou rýži. Autor: Izabelka
ZOBRAZIT RECEPT