Hrníčková jablečná sypaná buchta se skořicí
Přidáno: 29.8.2019
Jednodušeji už to snad ani nejde. Nepotřebujete ani váhu, ani speciální odměrku, postačí vám pouze klasický hrnek o objemu 300 ml. Já přidávám i skořici, pokud ji nemáte rádi, klidně můžete vynechat nebo přidat vaše oblíbené koření, například mletý hřebíček, badyán nebo také například pomerančovou nebo citronovou kůru. Autor: Simona
Čas přípravy 25 min
ZOBRAZIT RECEPT Jogurtová bábovka s roládou
Přidáno: 9.11.2018
Výborná bábovka a musím konstatovat, že i zcela jednoduchá na přípravu. Nejdříve jsem se bála, že strávím celé dopoledne v kuchyni, ale nakonec to bylo hotové do půl hodinky a šup s tím do trouby. Pokud již nemáte chuť na klasickou bábovku, určitě vyzkoušejte tento recept. Roládu jsem stáčela s domácím jahodovým džemem. Autor: Simona
Čas přípravy 30 min
ZOBRAZIT RECEPT Jablečné řezy s vůni skořice
Přidáno: 1.11.2018
Citronový cukr je ve stejném balení jako vanilkový cukr. Tak ať vás neodrazují některé suroviny v seznamu, už jsem se dokonce setkala s tím, že citronový cukr se dal nahradit klasickým vanilkovým. Tak určitě vyzkoušejte. Ale s tím citrónovým to je opravdu velmi dobré. Dostanete ho v každém obchodě, já jsem ho koupila například v Bille. Autor: Simona
Čas přípravy 30 min
ZOBRAZIT RECEPT