Shirataki růže s krůtími prsy a zeleninou
Přidáno: 20.10.2020
Pokud máte rýži rádi, ale vyhýbáte se jí právě z tohoto důvodu, vyzkoušejte recept Lukáše Vrány, výživového poradce a školitele programu CWP. Shirataki rýže chutná skvěle a v kombinaci s krůtím a zeleninou nepoznáte chuťový rozdíl od rýže klasické. Autor: Anna_Anicka
Čas přípravy 25 min
ZOBRAZIT RECEPT Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky
Přidáno: 17.9.2018
Jednoduché a hlavně zdravé poháry, které si můžete dopřát jako na snídani, tak i na svačinu nebo jako chutnou večeři. Kokosové mléko kupuji z bio obchodu, aby nemělo zbytečně přidány konzervant a v létě používám i domácí ovoce. Samozřejmě mango doma nevypěstuji, tak ho koupím v obchodě. Škoda, protože toto ovoce je asi nejlepší jaké jsem jedla. Autor: Anna Anička
Čas přípravy 15 min
ZOBRAZIT RECEPT Medvídkový mrkvový dort Pedro
Přidáno: 21.7.2018
Dá se péct i zdravěji. Mrvkové těsto je zaručeně nejlepší těsto, jaké jsem dělala, co se týče zeleninového složení. Zkoušela jsem už i s cuketou, s okurkou, s dýní, ale nakonec jsem se stále vrátila k mrkvi. Těsto je měkké, šťavnaté a nadýchané. S krémem ze smetanového sýra a s jemnou chutí po javorovém sirupu je to neodolatelná pochoutka. Autor: Anna
Čas přípravy 90 min
ZOBRAZIT RECEPT