Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím. Autor: sonizna

Přidal:sonizna, 24.11.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Bůčkové závitky se zelím

Suroviny

400 gbůček
200 gkysané zelí
7 gsůl
7 gpepř celý
1 lžičkagrilovací koření
2 snítkytymián

Postup přípravy

  1. Bůček nakrájíme na plátky a osolíme a opepříme ho z obou stran.
  2. Na každý plátek položíme trochu okapaného kysaného zelí. Zarolujeme a zpevníme párátkem.
  3. Hotové rolky rozložíme spolu se snítky tymiánu do pečící formy, podlijeme trochou vody a přiklopíme.
  4. Pečeme 30 minut přiklopené na 200 °C a 30 minut odkryté. Podáváme s chlebem nebo bramborem.