NejRecept.cz Zavařeniny Bulharská pasta jako chilli omáčka
Bulharská pasta jako chilli omáčka
Recept Bulharská pasta jako chilli omáčka
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Yvajs Yvajs    ·   23.5.2015

Bulharská pasta jako chilli omáčka

Recept na pastu, která je ostrá jako chilli omáčka. Autor: Yvajs

Suroviny

Budeme potřebovat:

6 kusů
Bobkový list
20 dkg
Cukr krystal
6 stroužků
Česnek
1 kg
Feferonky
1 dl
Ocet
3 dl
Olej
10 kusů
Pepř kuliček
3 kg
Rajče
10 dkg
Sůl
Postup receptu
Vytisknout
  1. Rajčata umeleme a vaříme 30 minut.
  2. Přidáme mleté feferonky a povaříme doměkka. Nakonec přidáme ostatní přísady a vše vaříme ještě asi 30 minut.
  3. Bulharskou pastu plníme do čistých skleniček a sterilujeme asi 15 minut. Pokud někdo chce jemnější konzistenci, může směs rozmixovat a pak je k nerozeznáni od chilli omáčky. Používáme všude tam kde chilli omáčku.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář