Falešné Eclair s pařížskou šlehačkou

Tento recept je právě pro ty, kteří nemají čas a pokud by i měli, tak ho nechtějí strávit v kuchyni.

Falešné Eclair s pařížskou šlehačkou

Suroviny

Budeme potřebovat:
1 bal.dlouhé dětské piškoty
2 bal.Pařížská šlehačka Dr. Oetker
80 gtmavá čokoláda
1 lžícerostlinný olej
kokos na posypání

Postup přípravy

  1. Tmavou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme lžíci oleje a důkladně promícháme.
  2. Dlouhé dětské piškoty poklademe na pečící papír a lžící naneseme rozpuštěnou čokoládu po celé její délce. Jemně posypeme kokosem a necháme ztuhnout.
  3. Na druhý papír na pečení poklademe další piškoty a do cukrářského sáčku dáme vyšlehanou pařížskou šlehačku.
  4. Pěkně tvarujeme šlehačku na piškotu a druhou (s čokoládou) šlehačku zakryjeme. Odložíme do chladničky ztuhnout a podáváme.