Roláda z mletého masa

Skvělá volba na nedělní oběd. Co říkáte na roládu z mletého masa?

Přidal:admin, 6.2.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Roláda z mletého masa

Suroviny

Budeme potřebovat:
600 gmleté maso
100 mlmléka
2 lžičkyvegeta
1 kscibule
2 stroužkyčesnek
5 ksvejce
2 lžíceolej
50 ghrášek
130 gkuřecí šunka
sůl
pepř

Postup přípravy

  1. Mleté maso si dáme do misky, přilijeme mléko a smícháme. Osolíme, opepříme, přidáme vegetu, na drobno nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek. Důkladně hmotu spojíme.
  2. Připravíme si alobal, který potřeme olejem, navrstvíme mleté maso a pěkně uhladíme.
  3. Naskládáme šunku. Připravíme si míchaná vajíčka, které navrstvíme na šunku, posypeme hráškem a srolujeme. Alobal uzavřeme a uložíme na plech.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 stupňů cca 50 minut. Po uplynutí doby odstraníme alobal, potřeme olejem a dopečeme při teplotě 200 stupňů ještě 10 minut.
  5. Podáváme s bramborovou kaší. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé 
pekařky - Diabambulka