Jak uvařit vajíčko bez skořápky natvrdo?

Vynikající a hlavně na talíři to vypadá skvěle! Bez žádného čištění. Určitě ne jednoho z vás rozčílí čištění vajíčka natvrdo, když skořápka nejde snadno dolů, proto vyzkoušejte tento způsob přípravy.

Přidal:admin, 13.8.2015
Kategorie: Chuťovky, Tipy a triky
Jak uvařit vajíčko bez skořápky natvrdo?
  1. Na přípravu vajíčka budete potřebovat potravinářskou fólii, ze které si nastříháte menší čtverce o velikosti 15 x 15 cm.
  2. Každý kousek fólie potřeme rostlinný nebo olivovým olejem a fólii vložíte do sklenice nebo menší misky. Rozbijeme vajíčko, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme bylinky nebo jiné suroviny.
  3. Kraje fólie stáhneme k sobě, uvážeme provázkem nebo šňůrkou a vložíme do vroucí vody na 5-7 minut (podle toho, jak tvrdé chcete žloutek).

Zdroj: Vk