Taková klasika, která nikdy nezklame. Není vůbec špatná a to mi velmi nechutnají plněné bábovky. Tvaroh ochucený vanilkový pudinkem a cukrem. Někdo přidává celá vejce, ale v tomto receptu jsou zmíněny pouze žloutky. Zbytečně vám celé vajíčko nádivku rozředí, takže bílky si odložte do jiného dezertu, případně je nechte na hranolky. Já bílky vyšlehám vidličkou a obalím nakrájené domácí hranolky a dám smažit. Jsou mnohem křupavější. Ale tentokrát jsem dělala bílkovou polevu na bábovku, takže jsem je spotřebovala hned. Autor: Milka
Taková klasika, která nikdy nezklame. Není vůbec špatná a to mi velmi nechutnají plněné bábovky. Tvaroh ochucený vanilkový pudinkem a cukrem. Někdo přidává celá vejce, ale v tomto receptu jsou zmíněny pouze žloutky. Zbytečně vám celé vajíčko nádivku rozředí, takže bílky si odložte do jiného dezertu, případně je nechte na hranolky. Já bílky vyšlehám vidličkou a obalím nakrájené domácí hranolky a dám smažit. Jsou mnohem křupavější. Ale tentokrát jsem dělala bílkovou polevu na bábovku, takže jsem je spotřebovala hned. Autor: Milka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě