Červené thajské kari s kokosovým mlékem

Recept Červené thajské kari s kokosovým mlékem

Přidal: , 8.3.2017

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Když jsem včera dělala hovězí guláš, mě při vaření otravovali choutky na něco thajské, tak jsem přemýšlela, co bude na zítra, čili na dnes k obědu. V lednici jsem měla zeleninu, stehna jsem vybrala z mrazáku a ještě jsem v komoře našla kokosové mléko v plechovce a více tomu nechýbalo. Vzniklo thajské kari s kokosovým mlékem. I když z kuřecích prsou je to lepší, ani toto nebylo špatné. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 8.3.2017

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

2 kskuřecích vykostěných stehen
1 ksčervená paprika
1 ksmalá cuketa
1 plechovkakokosového mléka
0,5 kslimetky
1 lžičkačervené kari pasty
olej, rybí omáčka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. V hluboké pánvi rozehřejeme olej. Přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Pak přidáme kokosové mléko a přivedeme k varu.
  2. Do směsi přidáme nakrájené kuřecí maso a chvíli vaříme. Až je maso skoro hotové přidáme nakrájenou papriku a cuketu. Přilijeme trochu rybí omáčky a vymačkanou šťávu z půlky limetky.
  3. Necháme chvíli povařit a podáváme s rýží. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit