Chalupářské brambory

Přidal: Lacusin, 15.7.2016
Kategorie: Oběd, Část dne, Bezmasá jídla
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Nejjednodušší a vynikající oběd, pochutnají si i ti, kteří si neumí představit oběd bez masa. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 15.7.2016
Kategorie: Oběd, Část dne, Bezmasá jídla
SUROVINY
1 kgsyrových brambor
2 ksvelké cibule
250 gčerstvých žampionů
200 ggoudy
snítkatymiánu
hrstpetrželky
4 PLoleje
dle chutisůl, pepř
- Vhodné i pro vegetariány, nebo pro ty, kteří si chtějí odpočinout od masa. Vše pečeme v jednom pekáči a přidat můžete různé suroviny, které najdete doma. Celá příprava vám zabere jen několik minut. Toto jídlo můžete použít i jako chutnou přílohu k masu.
- Brambory a žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Vše smícháme v zapékací misce s olejem, solí a pepřem. Přidáme bylinky a dáme péct na 200 °C.
- Když jsou brambory měkké, přidáme na plátky nakrájený sýr a necháme ho roztavit.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Chalupárske zemiaky.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Wiejskie ziemniaczki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Bauernkartoffeln an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Parasztburgonya.
KOMENTÁŘE K RECEPTU