Chlebánky podle Bony
Toto je jiná verze kmínového chleba pokud se nám nechce péct bochník. Autor: Bona
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Těsto:
200 mlmléka
100 mlvody
350 ghladké mouky
200 gchlebové mouky (dle chuti)
2 lžíceoleje
lžíceocta
1/2 kostkydroždí
1 lžičkacukru
2 lžičkysoli
dle chuticelý kmín
dle chutimletý kmín
- Toto je jiná verze kmínového chleba pokud se nám nechce péct bochník.
- V pekárně necháme udělat kynuté těsto, pořádně jej propracujeme uděláme kuličky, které dáme na plech necháme ještě znova nakynout potřeme osoleným mlékem můžeme uprostřed naříznout.
- Dáme péct na 180 stupňů do té doby až bude kůrka podle vašich představ.
KOMENTÁŘE K RECEPTU