Čoko krém: Mléko, cukr, pudink, žloutky šup do hrnce a uvaříme hustý pudink, odstavíme a přidáme na kousky nalámanou čoko a mícháním rozpustíme. Přikryjeme alobalem a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme do pěny, přidáme po lžících pudink a vyšleháme hladký krém.
Jahodový krém: Jahody rozmixujeme na kaši, přidáme pudink, promícháme a uvaříme hustou kaši, necháme vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vychladlou jahodovou dřeň a vymícháme hladký krém.
Korpus rozdělíme na 3 části. Na jednu natřeme čoko krém, položíme druhou část těsta, natřeme jahodový krém, položíme třetí plát těsta a celý dortík potřeme čokoládovým krémem. Na vrch čokoládovou polevu - 125 g hořká čokoláda, 125 ml smetana ke šlehání - smetanu ohřejeme, odstavíme, přidáme na kousky nalámanou čoko a mícháním ji rozpustíme. Necháme mírně vychladnout a polijeme celý povrch a necháme postekať po krajích. Cukrářským sáčkem jsem ještě zdobila, naskládané jahůdky a odložila na noc do lednice. Poleva a krém pěkně ztuhl.