Máte rádi guláš? Každý má svůj oblíbený recept, ale základem správného guláše je samozřejmě hovězí masíčko. Luxus v tlamičce!
Suroviny
Budeme potřebovat:600 ghovězí kýta
2 kscibule
3 stroužkyčesnek
sůl, pepř
1 lžícevegeta
1/2 lžičkymletá červená paprika
500 mlrajčatový protlak
1,5 lvoda
1 lžícestrouhanka
bobkový list
petrželka
Postup přípravy
- Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a osmahneme na malém množství oleje.
- Když je cibule s česnekem osmažená, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme vegetu, nasekanou petrželku a bobkový list. Chvíli dusíme, přidáme rajčatový protlak a vodu.
- Vaříme cca 1 hodinu a nakonec přidáme 1 lžíci strouhanky a vaříme dalších 10 - 15 minut.
Zdroj: Coolinarika