NejRecept.cz Maso Hovězí maso Dušené hovězí masíčko (nepravý guláš)
Dušené hovězí masíčko (nepravý guláš)
Recept Dušené hovězí masíčko (nepravý guláš)
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Coolinarika

Máte rádi guláš? Každý má svůj oblíbený recept, ale základem správného guláše je samozřejmě hovězí masíčko. Luxus v tlamičce!

NejLucka NejLucka    ·   8.9.2015

Dušené hovězí masíčko (nepravý guláš)

Máte rádi guláš? Každý má svůj oblíbený recept, ale základem správného guláše je samozřejmě hovězí masíčko. Luxus v tlamičce!

Suroviny

Budeme potřebovat:

600 g
hovězí kýta
2 ks
cibule
3 stroužky
česnek
sůl, pepř
1 lžíce
vegeta
1/2 lžičky
mletá červená paprika
500 ml
rajčatový protlak
1,5 l
voda
1 lžíce
strouhanka
bobkový list
petrželka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a osmahneme na malém množství oleje.
  2. Když je cibule s česnekem osmažená, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme vegetu, nasekanou petrželku a bobkový list. Chvíli dusíme, přidáme rajčatový protlak a vodu.
  3. Vaříme cca 1 hodinu a nakonec přidáme 1 lžíci strouhanky a vaříme dalších 10 - 15 minut.

Zdroj: Coolinarika

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář