Dušené hovězí masíčko (nepravý guláš)

Přidal: NejLucka, 8.9.2015
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Omáčky, Část dne, Hovězí guláš
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Máte rádi guláš? Každý má svůj oblíbený recept, ale základem správného guláše je samozřejmě hovězí masíčko. Luxus v tlamičce!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 8.9.2015
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Omáčky, Část dne, Hovězí guláš
SUROVINY
Budeme potřebovat:
600 ghovězí kýta
2 kscibule
3 stroužkyčesnek
sůl, pepř
1 lžícevegeta
1/2 lžičkymletá červená paprika
500 mlrajčatový protlak
1,5 lvoda
1 lžícestrouhanka
bobkový list
petrželka
- Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a osmahneme na malém množství oleje.
- Když je cibule s česnekem osmažená, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a opepříme podle chuti, přidáme vegetu, nasekanou petrželku a bobkový list. Chvíli dusíme, přidáme rajčatový protlak a vodu.
- Vaříme cca 1 hodinu a nakonec přidáme 1 lžíci strouhanky a vaříme dalších 10 - 15 minut.
Zdroj: Coolinarika
KOMENTÁŘE K RECEPTU