Vynikající těsto, s kterým se pracovalo luxusně. Je sice medové, ale po upečení není vůbec tvrdé a po naplnění se koláček dá konzumovat hned. Piškoty jsem smáčela v kávě, bezkofeinové, aby sladkost mohli papat i děti, i když jsem toho názoru, že i namočené v obyčejné kávě jsou pro děti neškodné. Vždyť je tam pouze minimum kávy, trošičku, co se piškotka napije. Autor: Petra H.
Vynikající těsto, s kterým se pracovalo luxusně. Je sice medové, ale po upečení není vůbec tvrdé a po naplnění se koláček dá konzumovat hned. Piškoty jsem smáčela v kávě, bezkofeinové, aby sladkost mohli papat i děti, i když jsem toho názoru, že i namočené v obyčejné kávě jsou pro děti neškodné. Vždyť je tam pouze minimum kávy, trošičku, co se piškotka napije. Autor: Petra H.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě