Fantastický koláč z hrnku HOP DO TROUBY
Zaujal mě hlavně název. Hop do trouby symbolizuje rychlý a jednoduchý koláček. A opravdu to tak i bylo. Už jsem ho pekla asi 5 krát a pokaždé měl velký úspěch. Hrníčkové recepty jsou velmi populární a oblíbené. Vyzkoušejte. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
2 hrnkymoučkový cukr
250 gmáslo
1/2 hrnkumléko
3 PLkakao
1 PLrum
4 ksvejce
2 hrnkypolohrubá mouka
1 bal.vanilkový cukr
1 bal.prášek do pečiva
- Moučkový cukr, rozpuštěné máslo, mléko, kakao a rum smícháme. Odebereme 1 hrnek, odložíme bokem - později z toho vytvoříme polevu.
- K zbývající hmotě přidáme vajíčka, vanilkový cukr a mouku smíchanou s práškem do pečiva.
- Těsto, které vznikne rozetřeme na plech a pečeme při teplotě 160 stupňů asi 25 minut. Po upečení vrch potřeme polevou, kterou jsme odebrali na začátku.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Fantastický koláč z hrnčeka HOP DO RÚRY.
KOMENTÁŘE K RECEPTU