Bez pečení, bez zbytečného máslového krému a hlavně jednoduché na přípravu. Základ klasický jako na základní cheesecke - sušenky, máslo, ale přidává ještě čokoláda, aby to pořádně ztuhlo. Já osobně miluji bílou čokoládu a krém z této čokolády je neskutečně dobrý. Použila jsem i želatinu, aby to pořádně ztuhlo, ale kdo má rád krémy, které nejsou tak tuhé, může želatinu vynechat. Autor: Jaja79
Bez pečení, bez zbytečného máslového krému a hlavně jednoduché na přípravu. Základ klasický jako na základní cheesecke - sušenky, máslo, ale přidává ještě čokoláda, aby to pořádně ztuhlo. Já osobně miluji bílou čokoládu a krém z této čokolády je neskutečně dobrý. Použila jsem i želatinu, aby to pořádně ztuhlo, ale kdo má rád krémy, které nejsou tak tuhé, může želatinu vynechat. Autor: Jaja79
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě