Guláš v bochníku chleba

Recept Guláš v bochníku chleba

Přidal: , 10.3.2016

Kategorie: Guláš, Vepřové, Maso, Oběd, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Už jste servírovali polévku v bochníku? Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 10.3.2016

Kategorie: Guláš, Vepřové, Maso, Oběd, Polévky

SUROVINY

3/4 kgvepřového masa
2 ksvětší cibule
1 hrstuvařených fazolí
mletý kmín
koření do guláše
majoránka
červená paprika
sůl
3-4 stroužky česneku
hladká mouka na zahuštění
kulaté bochníčky chleba dle počtu lidí

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Uvaříme si fazolky. Nakrájíme cibuli a orestujeme na oleji. Přidáme maso na kostky a opečeme. Přidáme sůl, mletý kmín, koření do guláše, majoránku, červenou papriku a mícháme, až maso pustí šťávu. Pak trošku podlijeme a dusíme do měkka.
  2. Když je maso měkké, přidáme česnek nakrájený na slabé plátky a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Skrojíme vršky chlebů a vydlabeme dolík, nalijeme do něj guláš, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kapii. Dobrou chuť
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit