Klasika, kterou snad miluje každý a vždy zmizí velmi rychle až do poslední drobky. V tomto případě platí, že čím více náplně, tím je lepší a nejlepší je stejně druhý den po upečení, kdy se chutě pěkně s těstem propojí. Moje oblíbené. Do tvarohové náplně přidávám ještě i krystalový cukr, my máme rádi sladký tvaroh. Autor: Renáta Hriblanová
Klasika, kterou snad miluje každý a vždy zmizí velmi rychle až do poslední drobky. V tomto případě platí, že čím více náplně, tím je lepší a nejlepší je stejně druhý den po upečení, kdy se chutě pěkně s těstem propojí. Moje oblíbené. Do tvarohové náplně přidávám ještě i krystalový cukr, my máme rádi sladký tvaroh. Autor: Renáta Hriblanová
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě